Käytössämme modernit ja tehokkaat koneet sekä aurinkosähkö

Valmistus

Laadukkaissa valmistustiloissamme valmistamme ja analysoimme erilaisia tabletteja. Tehtaallamme on noin 120 m² C-luokan puhdastilaa, joka on yhteisellä henkilö- ja materiaalisululla eroteltu muusta tilasta.  Muita tuotantotiloja on lisäksi noin 350 m². Meillä on käytössämme modernit, tehokkaat koneet ja laitteet tuotteen valmistusta ja analysointia varten.

Käytämme ravintolisien valmistuksessa puhdasta itse tuotettua aurinkoenergiaa. Valmistustilojemme katolle asennettujen aurinkopaneelien ansiosta, tablettien valmistusprosessi pystytään toteuttamaan kokonaisuudessaan aurinkoenergialla. 

Tällä hetkellä voimme valmistaa erilaisia tablettimuotoisia valmisteita (tabletit, purutabletit). Kysy myös muita vaihtoehtoja, niin katsotaan kuinka voimme auttaa!

Tablettikone

Valmistuksessa on käytössä Manestyn 16 paikkainen rotaatiokone. Koneen tabletointikapasiteetti on noin 30 000 tabl/tunti. Tablettipainimia on tällä hetkellä käytössä 2 eri sarjaa. Pienemmällä paininsarjalla (pyöreä 9 mm jakouurteinen) voidaan valmistaa 100 mg – 400 mg:n tabletteja ja isommalla paininsarjalla (soikea jakouurteinen 16 mm) vastaavasti 500 mg – 1 g:n tabletteja.

Analysointi

Ravintolisien laadun tutkimiseen on käytössä tarvittaessa HPLC -laite (High performance liquid chromatocraphy).