HERBANOX: MELATONIINI, B6-VITAMIINI & KASVITUUTETABLETTI

Herbanox tabletti on melatoniinia, B6-vitamiinia ja kasviuutteita sisältävä ravintolisä. Melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa *). Kärsimyskukka- ja sitruunamelissauutteet rentouttavat ja auttavat rauhalliseen uneen.

*) Ravintolisän aineelle sallittu terveysväittämä (EU Register on nutrition and health claims / EFSA). Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.

Lyhyt tuotekuvaus:

Melatoniinia, B6-vitamiinia ja kasviuutteita sisältävä ravintolisä. 1 tabletti (750 mg) sisältää: melatoniinia 1,5 mg, sitruunamelissauutetta 10:1 (Melissa officinalis L.) 100 mg (vastaa 1000 mg kuivattua kasvia), kärsimyskukkauutetta 7:1 (Passiflora incarnata L.) 200 mg (vastaa 1400 mg kuivattua kasvia), B6-vitamiinia 0,42 mg (30 % päivittäisen saannin vertailuarvosta).

Annostelu:

Aikuisille 1 tabletti iltaisin hieman ennen nukkumaan menoa.

Ainesosaluettelo:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), rohtopassionuute 7:1 (Passiflora incarnata L.), sitruunamelissalehtiuute 10:1 (Melissa officinalis L.), sidosaine (povidoni) paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), aromi (vanilja-aromi), melatoniini, B6-vitamiini.

Huomioitavaa:

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.

Säilytys:

Säilytä huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Muut tiedot:

Tuotteella on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

 

 Osta nettikaupasta