HYVÄN UNEN MELATONIINI+ MAGNESIUM + B6

Hyvän unen melatoniini +Magnesium +B6 on melatoniinitabletti, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia*). Tablettiin lisätty magnesium ja B6-vitamiini tukevat hermoston ja lihasten normaalia toimintaa*). Tabletin koostumus on yksinkertainen sisältäen apuaineena pääasiassa mikrokiteistä selluloosaa, joten maku on neutraali (ei sisällä makeutusaineita tai makuaromeja). Tabletti on myös laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.

*) Ravintolisän aineelle sallittu terveysväittämä (EU Register on nutrition and health claims / EFSA). Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.

Lyhyt tuotekuvaus:

Melatoniiniravintolisä lyhentämään nukahtamisaikaa, parantamaan unenlaatua ja lievittämään päiväaikaista väsymystä. 1 tabletti sisältää 1,9 mg melatoniinia, 100 mg magnesiumia (27 % *) ja 2 mg B6-vitamiinia (143 % *).

*) Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Annostelu:

Aikuisille: 1 tabletti iltaisin hieman ennen nukkumaanmenoa.

Ainesosaluettelo:

Magnesiumsitraatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), pyridoksiinihydrokloridi, melatoniini.

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.

Säilytys:

Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Muut tiedot:

Ei sisällä laktoosia, maitoa, gluteenia, sokeria, liivatetta tai hiivaa. Tuotteella on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.