HYVÄN UNEN MELATONIINI –SARJA

Hyvän unen melatoniini -sarja on kehitetty lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia*). Tabletin koostumus on yksinkertainen sisältäen apuaineena pääasiassa mikrokiteistä selluloosaa. Tabletti on pienikokoinen, helposti nieltävä ja sulaa myös suussa helposti. Tabletti on laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.

*) Ravintolisän aineelle sallittu terveysväittämä (EU Register on nutrition and health claims / EFSA). Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.

Lyhyt tuotekuvaus:

Melatoniiniravintolisä lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. 1 tabletti sisältää 1 mg melatoniinia. TAI 1 tabletti sisältää 1,9 mg melatoniinia.

Annostelu:

Aikuisille: ½ – 1 tablettia hieman ennen nukkumaanmenoa nukahtamisajan lyhentämiseen. Aikaeron vaikutuksia lievittämään: ½ – 1 tablettia noin puolituntia ennen nukkumaan menoa ensimmäisenä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Ainesosaluettelo:

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), sidosaine (povidoni), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), melatoniini.

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.

Säilytys:

Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Muut tiedot:

Ei sisällä laktoosia, maitoa, gluteenia, sokeria, liivatetta tai hiivaa. Tuotteella on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

 Osta nettikaupasta